Eth restaurant Er Estrangèr de Betren artenh un Solei dera Guida Repsol
01/03/2023
Sonque en un an de vida, eth restaurant Er Estrangèr a artenhut entrar ena Guide Michelin e èster arreconeishut damb un Solei Repsol
Era Guida Repsol a arreconeishut damb un solei nau restaurants catalans, Aleia, Atempo, Come, Enigma (d'Albert Adrià), Granja Elena, Pur-Impur (de Nando Jubany) e Slow & Low, toti en Barcelona, ath delà de Quatre Molins, en Cornudella de Montsant (Priorat), e Er Estrangèr, en Betren (Vielha e Mijaran, Val d'Aran).
Er Estrangèr se definís coma un «refugi gastronomic» e aufrís codina modèrna e personau, en tot jogar damb es contrasti de sabors.
HÒNT: ARAN NOTÍCIES WEB
Er Estrangèr se definís coma un «refugi gastronomic» e aufrís codina modèrna e personau, en tot jogar damb es contrasti de sabors.
HÒNT: ARAN NOTÍCIES WEB
Manu Moga